top of page

Jak si užít Valentýn ve Varech?


Oslavte svátek zamilovaných v Karlových Varech. Saunia Thermal Resort nabízí dokonalé místo pro odpočinek a k tomu budete mít na večer připravený stůl s romantickou večeří od uznávaného šéfkuchaře z restaurace Varyo.


  1. Akci je možno využít v termínu 10. 2. až 19. 2. 2023. Kapacita pokojů je omezená, tak neváhejte a rezervujte si svůj pokoj Superior.

  2. Vyberte si daný balíček z nabídky a do poznámky při nákupu nám napište datum příjezdu, abychom vám rezervovali pokoj.

  3. Jakmile nám dorazí potvrzená objednávka včetně úhrady balíčku, zajistíme vám pokoj dle kapacity hotelu a vašeho zadání

  4. Automaticky vybíráme nejlepší dostupný pokoj dle nabídky hotelu, vždy se jedná o pokoj Superior.

  5. Po potvrzení rezervace hotelem vám potvrdíme termín a zašleme veškeré informace mailem (nejpozději do 24 hodin po objednání balíčku) – dále se domlouváte již s hotelem

  6. Rezervace se nedá přesouvat, termín je od objednání pevný a nelze jej měnit.

  7. Pokud nebude ve vámi požadovaném termínu dostupný pokoj, kontaktujeme vás s návrhem jiného termínu v období 10. 2. až 19. 2.

  8. Vyhrazujeme si možnost celý balíček stornovat a vrátit vám peníze, pokud již nebude žádný z pokojů Superior dostupný.


bottom of page